BuKaN PeNuLiS uPaHaN

March 21, 2010

EH,ADA VITAMIN B1 RUPANYA?

Filed under: Uncategorized — amzainol @ 3:33 pm

tak sangka saya setelah saya membelek-belek,menyelak-nyelak helaian demi helain akhbar the star saya tertakjub dengan satu iklan ini,

apa yang antibiotic free dengan Pearl pork nih?peliknya,iyaka?

aik nih lagi best,rendah kolestrol,rendah lemak dan yang paling best tuh

kaya dengan vitamin B1 walaweyyyyyyy!sungguh menakjubkan.setahu aku lah para saintis serta pakar pemakanan pun dah berjela menerangkan bahayanya daging babi nih.cacingnya tak mampus walau direbus.urm…

mungkin cacing dia tuh kot yang kaya dengan vitamin B1 kot?entahlah

terbaik dari ladang kot macam kat bawah nih,

terbaik dari ladang organik,edisi terhad.

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: