BuKaN PeNuLiS uPaHaN

February 19, 2010

yeh yeh yeh yeh pijah dah balik!

Filed under: Uncategorized — amzainol @ 9:34 am

hah,ingat lagi dengan pijah yang lari ikut sarjo nama glamernya abang jo tuh,pijah dah balik hengpa tau ka.punya lah lega aku bila dapat tau dalam blog ondscene si pijah nih rupanya dok sembunyi kat sungkai noo.

enam hari hilang si abang jo pun tak ketahuan nak bawa p lari mana sebab tivi 3suku dah heboh so si sarjo nih tinggal pijah lovely darling dia kat bas stop sungkai.apa punya turr!!lepas tuh ntah tak tahu umah sapa dia tumpang.agak-gak hengpa lah kan kalau si malaun jantan macam tuh dah bok pelari budak punya cun lagu tuh takkan bok lari saja kot.mokalo macam aku betoii,kalu aku sahih aku tak screw budak tuh.iman aku kuat hah baik aku nih.

pijah yang cun.nasib baik hang tak terlepas p jawa timur,mokalo kata hang dah terlepas p sana ngomong jawo loh.

kontroversi tahun 2010,so oleh itu ada peluang lah aku ambik pijah jadi bini angkat aku,huhuhu..

“pak,cek minta mahap lah dengan pak.cek takut,len kali cek tak buat dah(tapi tak tahu lah mokalo kata paih nih ada abg Id ka abg am ka usik cek lari lagi lah cek)muahahaha..

 

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: