BuKaN PeNuLiS uPaHaN

February 16, 2010

GERGASI PEMBINASA.

Filed under: Uncategorized — amzainol @ 8:25 am

apa nih?manusia atau gergasi nih?

aiskrim nah dibalunnya sekotak besar!

pemuja makanan segera,segalanya mudah kan?

adakah anda berminat untuk menyertai gadis ini?

aku tengok minah nih kedarah jer keje dia iyer,huhu.

adakah anda ingin mempunyai bentuk badan sebegini?

kalau inginkan bentuk yang sebegini mudah jer menunya,setiap hari melantak lah fast food atau makanan segere iyer hah.tak kira lah pagi ka lunch hour ka hah supper jangan lupa nak ambik.sekarang ini aku tengok makin ramai wanita di Malaysia makin membesar tubuhnya,muka cute umur muda tubuh?besar macam resaksa muahahahaha…

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: