BuKaN PeNuLiS uPaHaN

February 14, 2010

KONDOMINIUM,SARJO LARIKAN PIJAH.

Filed under: Uncategorized — amzainol @ 10:08 pm

huh,lagi-lagi kes anak dara melayu kena bawa lari dengan mat Indon.awat best sangat ka yang hangpa suka kat depa tuh!awat?dengan kami hangpa tak suka ka?hangpa takmau jadi sugar baby kami,bagitauuuuu ja apa hangpa nak?oh,dengan sarjo apa yang hangpa boleh dapat.tapi tuh lah kan bila otak dah biol hati dah buta batang besi batang kayu pun cakap batang anu.WTF betoiiiii…!!

Sarjo mamat dari Indon tapi tak sebut pun dari daerah mana,Lombok mariii mungkin.Pijah fuyooo,pijah

nin diaaaa pijah,sempoi kalimantoi punya dokk ada!

kena sarbat dengan sarjo,aku tak tahu lah lagu mana rupa si sarjo nih.tapi aku rasa budak Id Lahar Yooi lagi hensem dari sarjo nih.mokalo kata yang bok lari pijah nih brad pitt ka atau dua ekog hero pontianak siri bulan baru tuh aku tak kisah.busuk-busuk si pijah boleh jadi artis Hollywood kat sana,nih mokalo dah dok kat Indon hangpa ambik pikiag tengok lah apa nanti pijah nak keje.kupas ubi benggala lah dia nanti.tapi dia p lari kat Indon bukan pakistan nak kupas ubi benggala.

apa punya turrr dengan depa nih aku pun dah tak tauu!!cuma aku dok pikiag kerajaan patutnya bok masuk ramai golongan profesional terdiri dari kalangan wanita masuk dalam Malaysia nih.bok mai lah wanita profesional dari Lebonan ka,France ka,Itali ka dak pun dari Mexico bila depa masuk mai nanti boleh aku ikut depa lari kahkahkah.tukar trend pula kalau sebelum nih budak pompuan kita dok ikut lari mat indon biaq belia lelaki kita pulak ikut lari pompuan pomouan dari Lebonan,France,Itali dan Mexico nih.

gempaq dalam buletin utama tadi pijah ikut mat Indon lari p sana nak kawen kat sana.aku mokalo kata pijah tuh macam halimah jongang tak berapa nak kisah sangat.nih nindiaaa sempoi punya dok ada.taraf pijah nih mana layak jadi aci mat indon.busuk-busuk jadi sugar baby aku.dah alang-alang nak jadi kekasih gelap biaq kita standard sirimkan baru high classs,vazzzz.

famili dia punya lah sedih nak habaq bagi kat hengpa,dah la mak dia sakit kepala otak.sebelum dia lari ikut abang sarjo nama glamnya Jo si pijah nih lah yang dok bagi mandi mak dia urus mak dia.pijah anak ke 4 dari 5 adik beradik.aku tengok adik beradik pompuan dia karan-karan jugak.nasib baik pijah sorang ja yang lari pi ikut abang Jo.mokalo kata adik beradik pompuan dia kesemua lari ikut abang Jo pakai punggahhh lah.

pijah ada tinggal surat kat famili dia.macam betoi dia ka yang tulis.tulisan hethot ja pun.cuba tengok,

ada lagi nih,

turrrr betoi.famili dia kata si pijah nih anak yang baik.iyalah sapa yang nak mengaku anak dia jahat.merepekk.abang Jo tuh yang jahat betoinya tuh,nanti kan kalo hengpa tak caya kan,bila azeez wira putera umno dah jumpa jejak si jo n pijah nih statement mak bapak Sarjo dan ketua adat sarjo serta semua yang berkaitan dengan sarjo akan buat statement macam nih,

pasangan ini udahnya maka suka sama suka,usah diribut-ributin.makanya adat kita ngak salah memang sebegini larikan anak gadis luar untuk menunjukkan kegagahan loh.gwe merestui saja ank gwe dengan si pijah.kalo si Jo mau nya kerjain kembali ke Malaingsia boleh aja.si pijah tinggal sini kerjain sawah padi atau apa saja.si Sarjo kembali membina kondominium untuk rakyat Malaysia yang ngak suka tinggal di rumah bawahan”

hah bangang punya statement keluar macam tuh nanti,bila siap keluar statement tuh perut pijah dah siap memboyot,kalau anak pompuan aku jadi lagu tuh aku rela ikat dia tauk dalam laut biaq ikan JAWS makan.tapi nak buat lagu mana kan takdan nak ikat tauk dalam laut dia lagi awal lari.

nin diaaa,abang pijah bagitau kondominium nih lah yang punca segalanya.aku sarankan kat kerajaan Malaysia lepas nih sekat buat kondominium.kahkahkahkah.sapa-sapa yang dok kat kondominium tak bersalah ka hah?iyalah pijah kena bok lari sebab kondominium lah.

GD,lepaih nih aku kena kepung baby-baby aku lah,mokalo kena bok lari dengan Indon mampuih dah la semua dok dekat dengan kawasan pembinaan.hehehe…

maklumat terperinci sila baca di blog ondscene.blogspot

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: