BuKaN PeNuLiS uPaHaN

February 7, 2010

MAT GELAP DAN PUTERI SALJI.

Filed under: Uncategorized — amzainol @ 5:09 am

kalau 15 tahun yang sudah aku ingat surat khabar hari minggu cukup santai kalau dapat dibaca.tenang jer fikiran nih kalau dapat baca `paper` hari ahad.aku suka cerita-cerita rencana dan lidah pengarang.ruangan hiburan waktu itu pun ok-ok juga takderlah penuh dengan gosip haru biru macam sekarang nih.

si a jeles dengan si b,si c kena santau si d nak terberanak anak haram,si e kena fitnah selalu p klinik sakit puan padahal si e nih ada penyakit kencing kotor.si f berang dengan wartawan bilamana si g kena gagau dengan si h waktu posing untuk promosi filem baru.si j pukul bini tapi dalam filem bukan main romantis lagi bila berlakon watak hero bunga walaupun umur dah sebaya dengan penubuhan Gabungan Pelajar Melayu Semalaysia.

alahai,muntah muntah hijau aku.aku pun bongok juga sebab apa aku nih bongok dek kerana tabiat aku yang takkan miss membeli paper hari minggu since aku darjah satu so aku beli juga walaupun aku tahu mesti keluar berita-berita yang loya.tapi kan iyelah dah orang buat citer fitnah ka citer hasutan ka atau citer kepoh mau lagi best kita sambut plak kan hah baru betul hot.tapi citer yang satu nih kan memang aku rasa menarik untuk aku lah.dua ekor budak nih berlakon tak lah setara mana yang si jantan tuh pulak aku rasa duit bukan banyak macam aku pun.kulit hitam lagi dari aku setaraf kulit bontot aku adalah budak nih.

tapi mak aiiii aweks dia fuyoooo.gerek seh.gebu mccam puteri salju salji di kutub utara.tapi kan aku memang percayakan orang gelap metalik nih aweks dia mesti gebu sebab aku pun sama gaks hehehehe.inilah untung jadi orang kulit hitam pompuan nih depa stim dengan laki kulit hitam-hitam skit tapi bukanlah hitam sangat macam orang-orang kampar di perak tuh atau macam aney kat line clear tuh.itu hitam berkarat dah lah hitam berkarat siap kepung aweks lagi.

nih jeng jeng jeng…..

macam haram jadah….tuih tuihhhhh tuihhhhhhh.pundek lah!!

hah inilah yang aku nak tambahkan gosip nih tadi baru aku baca dalam bi pop ruangan alkisah tulisan raja mawar,kelasssss gitus akak raja mawar nih.dulu akak nih dah tergugat nih raja mawar nih dia ada buat gosip pasai artis pompuan mana aku dah lupa tapi artis tuh bedal dia kaw kaw balik waw wow yak aww aww tersungkur kak raja mawar iyelah bila buat citer ikut suka mulut puki ayam dia.hah sapa yang tak hanginnn kan?

tapi kali nih aku sokong lah akak mawar kita nih.kena betul dengan apa yang dia bedal tuh kisah si couple yang gambar haram jadah kat atas tuh,kalau tengok sekali macam tuh mungkin korang takkan perasan kita tengok dulu apa citer dari kak mawar mulut puki ayam nih.

dalam ruangan alkisah bi pop raja mawar ada cerita berkenaan dengan satu pra tonton filem lu fikirlah sendiri lakonan nabil dengan si puteri farah salji nih.bila habis saja tayangan filem tersebut para wartawan macam biasalah berduyun duyun lah minta hero dan heroin beraksi depan kamera DSLR bersama-sama.iyalah kalau aku pun mesti minta macam tuh takkan aku nak ambil gambar tiang kat panggung wayang damansara tuh.ini untuk cover story beb.

dah minta berposing takkan lah jurugambar DSLR nak minta hah yang sekor berdiri ujung kanan yang sekor lagi berdiri ujung kiri itu bukannya nama berposing beb itu buang karan jer beb.so si nabil dengan si puteri salju nih berposing lah dengan arahan jurugambar hah senget kiri senget kanan pegang bahu gagau tetek takderlah kalau buat macam tuh aku dulu lah terajang si nabil.tapi kak mawar kasi tahu hanya baru posing rapat-rapat bahu taklah posing macam gambar haram jadah kat atas tuh,si ammar mamak nih dah hangin beb.

hah dia siap sound speaker uncle sam lagi katanya si wartawan nih kurang ajar suruh aweks dia bergesel-gesel bahu bertembab muka dekat-dekat.dia cakap beradablah sikit kalau nak suruh posing.hey mannnnnn what the fuck u talking about man!lu tuh posing haram jadah takpe kew?kalau ko tuh hensem macam tom cruise ada orang nak kisah nih ranking-ranking bangla cuci toilet mydin mall jer sadarlah sikit.aku pun pelik macam nih pun leh jadi model.kalau aku lah kan baik aku p cari bangla-bangla kat kilang buat mee lagi belambak yang kacak buat jadi model,iyelah dah alang-alang nak cari model ala-ala bangla kan,hah yang gaya-gaya aku boroi-boroi taknak.

pastuh yang si puteri salju tuh bengkak lah bila si boy dia tengking-tengking gaduh dengan wartawan pastuh fire dengan dia sekali hangin lah si puteri salju tuh.so berperanglah diaorang kat situ,hah aku nak kasitau lah kan,kalau jenis turunan laki kulit hitam muka mamak.hah inilah harga yang korang pompuan kena bayar.depa nih memang darah jeles kuat.kalau boleh kan diaorang nak ikat kaki tangan aweks diaorang kurung dalam almari baju.

perghhh….jangan lah hangpa nak cuba usharrr aweks depa nih mau nanti dia baling dengan kasut.dek kerana kejadian tersebut si puteri salju nih pun blah dari sesi fotografi tuh.pi pujuk balak hitam bangla dia lah tuh kot.heh…kena sekali penangan buah kote mamak memang tak boleh lupa.

hah itulah yang buat jadi hot dan si ammar nih pun bengakak sampai nak bunuh wartawan dalam facebook dia.

Hero ‘Tari Tirana’ Ugut Bunuh Wartawan Hiburan Di Facebook?
 
ini aku copy dari mstar online.

Posting Ammar di Facebook malam kelmarin berbunyi: “Cant believe how stupid n fake reporters are.. creating stories for their own benefits without thingking dat they’re ruining other people’s lives.. I ***** HATE REPORTERS IN MALAYSIA“.

inilah antara kata-kata ammar.si mangkuk nih luahkan dalam muka buku dia.kena selongkar pula.alahai..

apa yang lebih aku tengok dengan mamat nih, mat bangla yang dok lepak kat KLCC tuh ada lagi hensem dari dia.aku rasa diaorang lagi pandai menari.tak caya hangpa p suruh depa menari tu diaaa macam dancing with wolves ooo…

romantis gitewww…

saliha oh aduh saliha yang sampai sekarang tak menjadi.dulu waktu mula-mula m.nasir introduce minah nih katanya si minah nih wartawan the star.iskh iya ka?

jadi lu pikirlah sendiri…

ahad yang suka bagi aku gosip hehehe…

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: